viernes, 30 de septiembre de 2011

SESSIÓ 2 Dijous 22/09/11

Avui hem realitzat la segona sessió d'Alfabetització, aquesta vegada, però, amb l'Àngels. Aquesta part de l'assignatura va més encaminada a aprendre a dominar i crear l'estètica en les imatges o als objectes, a  utilitzar nous recursos per millorar els nostres treballs amb fotografies o dibuixos, i també a aprendre a expressar-nos i donar sentit, així,  als sentiments i les emocions a través de les imatges.
Crec que m'agradarà més aquesta segona part de l'assignatura que no pas l'altre, però , qui sap? potser acaba sent al rebés o per què no? gaudeixo de les dues.
Pel que fa referència a l'activitat que hem fet avui, he de dir que m'ha encantat. Realment l'he trobat una activitat molt interessant i original. S'havia de realitzar amb parelles, la mestra anava dient un seguit de paraules i a través del paint havies d'anar dibuixant el que et suggeris aquella paraula. Per exemple : " Dulce negro" . Moltes de les paraules o no les coneixíem o  no les enteníem, i és per això, que considero que a través d'aquest exercici he aprés que tenim més imagniació de la que ens imaginem i que segurament mai una paraula a dues persones ens pot transmetre el mateix i per aquesta raó, més d'una vegada havíem de parar parlar i posar-nos d'acord amb què dibuixavem. És una activitat que serveix per aprendre a tolerar la visió dels demés sobre una cosa que potser a tu mateix et transmet una cosa totalment oposada i per conèixer els límits de la nostre imaginació, perquè com no teniem temps per pensar gairebé, ja que, les paraules eren seguides, havies de dibuixar el primer que se't passava pel cap, tot i que no sempre era una simple  idea.


M'ha agradat molt la sessió i espero poder disfrutar de moltes més com aquestes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario