jueves, 15 de diciembre de 2011

SESSIÓ 18 - Dijous 15/12/12

La sessió d'avui l'hem realitzat amb l'Àngels, la qual, ens ha ensenyat a treballar amb un programa nou anomenat Corel Draw. Aquest és semblant al Photoshop amb eïnes del word, és com una mescla i amb aquest pots realitzar nous dibuixos o crear a través d'imatges. Al principi sembla complicat perquè és un programa que ofereix moltes possibilitats, però, a mesura que hi vas treballant se't va fent més senzill. 
Ha estat una classe molt profitosa, ja que, considero que tot el que sigui aprendre a treballar amb nous programes per tal, de millorar els nostres coneixements amb les eïnes informàtiques és necessàri  i impressindible. 
Amb aquesta nova eïna de treball es pot realitzar un munt de coses,té moltes possibilitats i t'ajuda a treballar amb facilitat. És per això, que l'Àngels ens ha demanat que realitzem un treball amb 2 fotografies durant el Nadal per entregar-lo tot just arribar de vacances. 
 Aquí en posso un exemple del que hem realitzat avui a l'aula , per tal, de tenir algunes nocions del que es pot fer amb aquest recurs abans de realitzar la feina encomanada. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario